'The sky is the limit’ een 'hemelwandeling'

30-05-2019

Dit jaar met Hemelvaart start om 8:00 uur bij de Blokhuispoort de skywalk, een ‘hemelwandeling’. Deze walk voert je door onbekende stukjes Leeuwarden en is een ontdekkingstocht in meerdere opzichten. Er komen wetenswaardigheden over Leeuwarder historie en gebouwen aan bod, er wordt stil gestaan bij de betekenis van hemel en hemelvaart en er is ruimte te ontdekken wat je nu eigelijk zelf vindt van het thema ‘the sky is the limit’. De walk is inclusief een (gratis) ontbijt en wordt rond 9:45 afgesloten in de Prinsentuin. Daar ben je welkom om ook de Hemelvaartsdienst bij te wonen.
Ben je niet zo’n vroege vogel? Om 11:30 verzamelen we bij de kapel in de Prinsentuin om de skywalk in omgekeerde richting te lopen. Ook dan is er een (gratis) lunch (dan wel ontbijt) inbegrepen. Rond 13:15 eindigt die in de Blokhuispoort

Aanmelden: voor de skywalk moet je je aanmelden i.v.m. het ontbijt/lunch.

 

Lees verder

Openluchtdienst Prinsentuin

30-05-2019

‘Traditiegetrouw komen Christenen met Hemelvaart in de buitenlucht samen voor een kerkdienst. In Leeuwarden bent u ook dit jaar van harte welkom bij de muziekkapel in de Prinsentuin. Ds. Henk Wieringa en Tjeerd van der Meer zullen daar de dienst leiden aan de hand van het thema ‘the sky is the limit’. Muzikale medewerking is in handen van de Christelijke Brassband Hosanna en  de ‘Parkkerk Houseband’ (voorlopige naam)

Henk Wieringa: “De betekenis van Hemelvaart spreekt buiten nog meer tot de verbeelding en de locatie is letterlijk laagdrempelig”

Tjeerd van der Meer: “Wanneer is alles mogelijk? Is de hemel letterlijk ‘the limit’? Uitdagende vragen om over na te denken en te ontdekken waar de/jouw grens ligt.”

De dienst start om 10 uur en duurt maximaal een uur. Vooraf en na afloop is er koffie en thee. En tijd om elkaar te ontmoeten.

Kijk ook of je vooraf of achteraf nog mee wilt lopen met de skywalk. Een extra belevenis die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd.

Lees verder

Ga je mee naar GHANA?

15-07-2019

Een nieuw project!

Samen gaan we aan de slag voor Compassion Nederland en World Servants. Doe jij mee!?

Kijk op www.worldservants.nl/geloven058 voor meer informatie of vul onderstaand contactformulier voor vragen over dit project.

Lees verder