Leuk dat je bij Kidskoor Spetters beland bent.

Misschien bewust, misschien onbewust. Dit is de website van het leukste kidskoor van Leeuwarden. Enthousiaste kids zingen over Jezus onder de bezielende leiding van Annet, Andre en Letty.

Wie zijn wij?
Zoals gezegd zijn wij het leukste enthousiaste kidskoor van Leeuwarden, opgericht in 2007. Wij zingen over Jezus en willen Hem groot maken in onze stad, maar ook in de dorpen en steden ons heen, het liefst door heel Friesland heen. Want Jezus is onze Koning, Hij stierf voor ons, Hij is weer opgestaan en HIJ LEEFT! En dat willen we aan iedereen laten horen. Daarom willen we de mensen nat spetteren met onze liedjes!

Nodig ons uit....
We willen graag bij u of jou in de kerk komen zingen, dus nodig ons uit, wij hebben er zin in! Een optreden kost € 225,00 exclusief reiskosten voor de plaatsen buiten Leeuwarden vanaf september 2019. We rekenen reiskosten voor 4 auto`s wanneer we buiten Leeuwarden gaan. Wij zijn een vereniging en zijn er niet op uit om winst te draaien, maar om de onkosten te kunnen dekken. We nemen onze eigen geluidsapparatuur mee en een geluidsman. Ook kunnen wij van ons spaargeld af en toe leuke dingen met de kinderen doen, nieuwe muziek kopen etc.

Annet, Andre en Letty
(Leiding Kidskoor Spetters)

content image
content image

Heb je zin om mee te gaan zingen, kom eens kijken op een spetteravond, in de agenda staan de data.

Lid zijn kost € 20,00 euro per seizoen (september tot mei).

We doen niet meer dan 6 optredens per jaar, waaronder ons eigen Spetterfeest.

Annet, Andre en Letty
(Leiding Kidskoor Spetters)

Fotoalbum

SpetterFeest 2022