Aktiviteit AfterPassion gemist? Maar nog wel vragen?

Mail ze naar info@geloven058.nl en wij nemen contact met je op.

The Passion … Jezus … wat mooi!

En jij was er wellicht bij! Je zag bekende Nederlanders in rollen van Jezus, Maria, Petrus, Judas, de verteller en verslaggever. De processie. Super! Meer dan duizend mensen die met dat grote verlichte kruis door Leeuwarden liepen.

Samen met tienduizenden anderen hetzefde gevoel. Niet alleen! Nee, met z’n allen. Saamhorigheid! Een warm gevoel van inspiratie en hoop. Heerlijk om mee te maken in deze ‘rare’ tijd van tegenstellingen.

En straks? Je moet verder. Je leven gaat z’n gangetje. Maar wie weet, is er nu ook een plaatsje voor Jezus! Misschien blijft het niet bij The Passion. Misschien wil je wel meer weten over het christelijke geloof. Over Jezus die zo moest lijden, die aan het kruis gespijkerd werd, die stierf, maar die ook opstond uit de dood! Zijn verhaal gaat verder en jij kunt daar een rol in spelen!

Hoe dat precies werkt? Kom naar de AfterPassion.

Hoe zat dat met die Jezus? Waarom dat kruis? Tijdens deze AfterPassion krijg je er meer over te horen. Samen ga je in gesprek en langzamerhand gaat je iets dagen van het wonderlijke ‘mysterie’ dat iemand anders z’n leven opgeeft om andere mensen leven te geven…

AfterPassion
20 april 2017, aanvang: 19.30 uur.
Theater De Bres, Schoolstraat 4, Leeuwarden

content image