Gospel Event Leeuwarden 2023

Na de succesvolle editie van Gospel Event Leeuwarden 2019 en de digitale editie in 2020 kon het niet uitblijven. De 8e editie van Gospel Event Leeuwarden komt eraan en wordt gehouden op

zaterdag 18 november 2023!

De inschrijving voor het projectkoor van Gospel Event Leeuwarden 2023 start op maandag 1 mei.

Gospel Event Leeuwarden is een project van Gospelkoor The Young Christian Singers (Leeuwarden). Belangrijk onderdeel van dit project is het vormen van een projectkoor waarmee een spectaculair concert gehouden wordt.

De zangers en zangeressen van het projectkoor ervaren hun deelname aan het projectkoor elk jaar als een prachtig evenement; wat is er leuker dan nieuwe contacten maken, samen zingen, muziek maken en toewerken naar een mooie finale.

In 2023 staat voorop dat we weer willen ontmoeten en verbinden, iedereen (vanaf 15 jaar) is welkom! Tijdens de laatste editie bestond het projectkoor uit ruim 100 enthousiaste zangers en zangeressen, dit jaar is er weer ruimte voor zo’n 100 deelnemers. Daarnaast zullen we dit jaar muzikaal extra groot uitpakken.

In 5 repetities (vanaf vrijdag 20 oktober) gaan gospelkoor en projectkoor aan de slag en vervult het projectkoor een belangrijke rol in het concert. Het geheel wordt begeleid door de band van het gospelkoor en staat onder leiding van Wilco Kloosterman.

Een uniek evenement in Noord-Nederland

Wil je er bij zijn en meedoen?

Lees meer op onze Facebook pagina of website www.theyoungchristiansingers.nl en geef je (snel) op als deelnemer aan het projectkoor. Opgave kan vanaf maandag 1 mei 2023 via het deelnameformulier op de website.

content image