Nacht van gebed 9 en 10 juni

Nacht van Gebed in Leeuwarden
Bid 9 op 10 juni mee voormensen , die vervolgd worden om hun geloof

“Onze gebeden kunnen komen waar wij niet kunnen komen. Wanneer we bidden zijn er geen grenzen, geen gevangenismuren en geen gesloten deuren” - Anne van der Bijl

Wereldwijd worden miljoenen mensen vervolgd om hun geloof. Daarom houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland.

Doe in Leeuwarden mee met deze interkerkelijk georganiseerde  Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 9 op 10 juni in Stadsklooster Jabixhûs (Vijverstraat 2). De Nacht begint om 21.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Noord-Korea, Afghanistan, Vietnam , Sudan ,  Iran en Colombia. Elke keer na een filmpje of een interview wordt er dan ca 20 minuten gebeden voor het betreffende land in groepjes of individueel, bv door een kaarsje te branden of  een gebed te schrijven. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de Nacht mee te bidden. Schuif gerust aan!

Ook een kindergebedsnacht

Er is ook heel praktisch materiaal voor kinderen om ze te leren bidden voor kinderen, die in hun land voorzichtig moeten zijn als ze Christen zijn : stickers , een wereldkaart met een boekje over “geheime vrienden. Hiervoor nodigen we kinderen en hun ouders uit op van 19.00-20.30 uur naar de Kindergebedsnacht te komen.


Neem voor vragen contact op met: Jeannet Bijleveld , jabixhus@gmail.com