Vacature: Vrijwillige bestuursfunctie jongerenvrijwilligersnetwerk Leeuwarden

Functie: penningmeester

Een jongeren vrijwilligersnetwerk is een lokaal netwerk van jonge mensen die zich vrijwillig willen inzetten voor kwetsbare mensen in hun omgeving. Als bestuurslid werk je samen met pioniers aan een missie: hulp en netwerk bieden aan mensen die weinig of geen netwerk hebben. Het jongeren vrijwilligersnetwerk werkt actief samen met scholen, maatschappelijke organisaties, kerken, professionele hulpverlening en andere sociale initiatieven. Het doel is om jongeren door middel van het netwerk te inspireren om van omzien naar elkaar een levensstijl te maken en zo verschillende doelgroepen met elkaar te verbinden. Het lokale netwerk werkt samen met het landelijke netwerk ‘TijdVoorActie’ en werkt vanuit een christelijke identiteit.

Penningmeester
Als penningmeester van het netwerk ben jij de schatbewaarder. Door het behouden van het financiële overzicht, draag jij eraan bij dat netwerk financieel gezond. Je neemt de pioniers mee in de financiële administratie en verantwoording. Als penningmeester heb je het overzicht van alle inkomsten en uitgaven van de stichting, houdt je de boekhouding bij en zorg je ervoor dat de rekeningen betaalt worden. Jouw inzet draagt bij aan de missie van het netwerk: hulp en netwerk bieden aan mensen die weinig of geen netwerk hebben. Heb jij feeling met cijfers en wil jij je inzetten voor dit sociale jongeren initiatief? Het jongeren vrijwilligersnetwerk zoekt een penningmeester met passie voor jongeren. Word jij hier enthousiast van? Dan ben jij wellicht de schatbewaarder om ons team te versterken!

Herken jij je in het volgende?
¬    Ik heb affiniteit met jongeren
¬    Ik leef vanuit de christelijke identiteit
¬    Ik heb affiniteit met het jongeren vrijwilligersnetwerk
¬    Ik ben sociaal en maatschappelijk betrokken in Leeuwarden
¬    Ik ben betrouwbaar
¬    Ik kan rekeningen beheren en betalingen uitvoeren
¬    Ik kan financiële overzichten opmaken (tussentijdse rapportage/jaarrekening)
Het is een pré als je in Leeuwarden woont

Word jij de penningmeester van dit netwerk? Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan even contact op met Marieke Otten of Samantha van der Meulen, pioniers in Leeuwarden vanuit Inspiratienetwerk TijdVoorActie.

Marieke Otten: 0639654656 of marieke.otten91@gmail.com
Samantha van der Meulen: 0627370254 of samanthavandermeulen@hotmail.com

 

Naast de functie Penningmeester is er ook een vacature Voorzitter.